Névnap

Ma 2018. március 19., hétfő, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 85 vendég böngészi
A Fidesz Újpesti Szervezetének közleménye Nyomtatás E-mail
2011. január 28.

 

KÖZLEMÉNY

 

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Újpesti Szervezete üdvözli a képviselő-testület döntését a Semsey Aladár Újpesti Életműdíj megalapításáról, és támogatja, hogy az első díjazott Derce Tamás legyen. Egyúttal határozottan visszautasítjuk az MSZP-nek a díj alapításával kapcsolatos rágalmait.

 

Derce Tamás sikeres városvezetőként 20 évig közmegelégedésre irányította Újpest városát, tevékenysége és tettei történelmi léptékben is meghatározzák Újpestet. Visszavonulása után is töretlen népszerűségnek és közmegbecsülésnek örvend városunkban. Ezt az elmúlt két évtizedet hivatott megköszönni a díj, amely teljes nyilvánosság mellett civil kezdeményezésre jött létre, és az újpesti közösség erősítését szolgálja.

 

Sajnálatos, hogy a helyi MSZP és annak vezetője Trippon Norbert, ezt a kezdeményezést is az áskálódásra és gyűlöletkeltésre használja fel.

 

Minderre nem látunk más magyarázatot, minthogy az ünneprontó akció valójában Trippon Norbert kicsinyes bosszúja amiatt, hogy Derce Tamás az augusztusi tűzijáték-balesetet követően alkalmatlannak találta alpolgármesteri feladatai ellátására és megvonta hatásköreit.

 

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a díj megalapítása Újpest közösségét és hagyományait erősíti, ezért felszólítjuk a szocialistákat, hogy fejezzék be méltatlan rágalomhadjáratukat és kérjenek bocsánatot az újpesti emberektől.

 

 

Fidesz Újpesti Szervezete

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.