Névnap

Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 60 vendég böngészi
A multik ügynökei a kisemberek védelmezőiként tetszelegnek + videó Nyomtatás E-mail
2011. február 04.

Nincs miért bocsánatot kérnie annak, aki az igazat mondja udvarias formában - jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Magyar Televízió reggeli műsorában.

 

Mint ismert, Kósa korábban azt mondta, hogy a médiatörvény körüli hajcihőt a szocialisták gerjesztik. Az MSZP kijelentései visszavonására és bocsánatkérésre szólította fel Kósa Lajost, erre 24 órát adott neki, de a politikus nem élt a lehetőséggel.

 

 

Kósa a műsorban felszólította a szocialistákat: a saját belpolitikai céljaik érdekében ne használjanak olyan eszközöket, melyek az országot lejáratják. Ezzel ugyanis szerinte nemcsak Magyarországnak ártanak, hanem maguknak is. Ez a politikai módszer vezetett nyolc éven át a baloldal katasztrofális összeomlásához. És semmit nem tanulva folytatják ott, ahol abbahagyták - hangoztatta Debrecen polgármestere.

 

Úgy vélte: a szocialisták készítette, az uniós fórumokon köröztetett anyag nem önmagában váltott ki hatást, hanem találkozott olyan, nagyon komoly erőt képviselő szervezetekkel, melyek Magyarországon rosszul jártak például azért, mert a kormány nem a nyugdíjasoktól vette el a nyugdíjat, meg az emberektől a 12. havi fizetést, ahogy azt a szocialisták tették, és ahogy azt javasolta az IMF.

 

Ha valaki elolvassa a Neelie Kroes uniós médiabiztos levelét, akkor világossá válik, hogy abban három jelentéktelen jogtechnikai pontot kifogásol, amit akár holnap lehet orvosolni, de szó sincs a levélben a sajtószabadság, a szólásszabadság, a gyülekezési szabadság megsértéséről - szögezte le.

 

Hozzátette: Kroes azt ugyan megemlíti, hogy a médiatörvény számos ponton nem egyeztethető össze az uniós elvekkel, de egyetlen példát sem mond. Miért? Kifogyott a nyomtatóból a papír vagy hazament a titkárnő? - tette fel a kérdést a fideszes politikus.

 

Elismerte: felkészülhettek volna, hogy a szocialisták ilyen eszközökhöz nyúlnak. Mindig is ezt tették, világéletükben. Hogy a saját politikai érdekükben az ország becsületét odadobják, az nem kérdés számukra.

 

Ez az ügy azoknak a malmára hajtja a vizet, akik azt gondolják, hogy nem jó egy olyan erős és öntudatos magyar kormány, amely szolidaritást kér a multinacionális vállalatoktól és a bankoktól. Hogy ne csak akkor működjenek velünk együtt, amikor megy a gazdaság, és lehet kaszálni, hanem akkor is, amikor baj van - hívta fel a figyelmet Kósa.

 

A Fidesz ügyvezető alelnöke kiemelte: a szocialisták azt állítják magukról, hogy ők a kisemberek, a nyugdíjasok, alkalmazottak, az elesettek, ehhez képest a multik a bankok, az energetikai vállalatok ügynökei.

 

(Fidesz.hu)

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.