Névnap

Ma 2017. november 23., csütörtök, Kelemen és Klementina napja van. Holnap Emma napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
november
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 95 vendég böngészi
Tarlós: A helyzet nehéz, de a kormánnyal megoldható + videó Nyomtatás E-mail
2011. február 04.

Marhaságnak és rosszindulatú megjegyzésnek nevezte Tarlós István a Népszava állítását, miszerint raportra hívná a kórházvezetőket. A főpolgármester a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában elmondta: mint munkáltató közli velük, hogy egyáltalán nincsenek kirúgva.

 

Leszögezte: Szentes Tamás soha nem állított olyat, hogy egyeztetett volna vele a kórházigazgatók kirúgásáról. A főpolgármester-helyettes ugyanis csak arra kapott felhatalmazást, hogy egyeztessen a kórházak jövőjéről - hívta fel a figyelmet a városvezető. Azt mondta: egy rutintalan politikusról van szó, éppen ezért semmi harag nincs benne Szentes Tamás iránt.

 

 

A műsorban korábban Horváth Csaba, a szocialisták fővárosi frakcióvezetője azt állította: Tarlós azzal az álláspontjával, hogy legyenek állami tulajdonúak a fővárosi kórházak, felülírta az integrált egészségügyi finanszírozásról szóló megállapodást. A főpolgármester erre csak úgy reagált: ezt a megjegyzést a szocialista politikus írói munkássága részének tekinti, mást nem kíván hozzáfűzni.

 

Annak kapcsán, hogy tanácsadója, az egykori szabad demokrata főpolgármester-helyettes Atkári János egy lapinterjúban azt mondta, a főváros olyan nehéz helyzetben van, hogy akár közfeladatokra sem találhatnak forrást, Tarlós kijelentette: Atkári túlzott. Hangsúlyozta: a helyzet nehéz, de a kormánnyal meg fogják oldani.

 

(Fidesz.hu)

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.