Névnap

Ma 2018. március 17., szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 54 vendég böngészi
Lázár-hangfelvétel - A Fidesz vizsgálja, milyen jogi lépéseket tehet | +videó Nyomtatás E-mail
2011. március 20.

Vizsgálja a Fidesz, milyen jogi lépéseket tehet annak a hangfelvételnek az ügyében, amelyen a fideszes Lázár Jánosnak, Hódmezővásárhely polgármesterének a helyi közgyűlésben elhangzott szavai hallhatók. A párt ügyvezető alelnöke úgy fogalmazott, a szocialisták most is a hamisítás "jól bevált eszközéhez folyamodtak."

 

Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke az MTI-nek vasárnap nyilatkozva azt mondta: a Fidesz azt vizsgálja, hogy milyen jogi lépéseket tehet a hamisítók ellen, mert a megvágott, manipulált szöveg semmilyen módon nem fedi a valóságot. A politikus úgy fogalmazott: "mint már annyiszor, a szocialisták most is a hamisítás szerintük jól bevált eszközéhez folyamodtak." Azt a szöveget, amellyel Lázár János Fidesz-frakcióvezetőt támadják, és amely egy 2008-as nyilvános közgyűlésen hangzott el, megvágták, manipulálták úgy, hogy az elveszítette az eredeti értelmét - közölte, hozzátéve: Lázár János az említett hódmezővásárhelyi ülésen mondott beszédében a "megélhetési politikusokat" ostorozta.

 

 

Aki ismeri Lázár János polgármester munkásságát, pontosan tudhatja, hogy a vezetése alatt Hódmezővásárhelyen mennyi pozitív lépés történt, amely a nehéz helyzetben lévőket, a szegény embereket, a rászorulókat segítette - hangsúlyozta Kósa Lajos. A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint, aki csak egy kicsit is veszi a fáradságot, ellenőrizheti az interneten, hogy a hangfelvétel "ebben a formában közönséges hamisítvány". "Nem véletlen, hogy a szocialisták ebbe kapaszkodnak, annyiszor hamisítottak már mindenfélét, a költségvetési adatoktól kezdve híres magyar tudós utolsónak mondott búcsúlevelén át hangfelvételekig, hogy tulajdonképpen meg sem hökkenhetünk. Még mindig nem tanultak semmit abból, miért is mondta a magyar választók döntő többsége azt, hogy a szocialistákból elég volt" - vélekedett.

 

Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy pártja szerint Lázár Jánosnak, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének, polgármesternek a hódmezővásárhelyi közgyűlésben elmondott szavai a szövegkörnyezettől függetlenül a kormány "minden ízében szegényellenes" politikáját tükrözik vissza. Ezt megelőzően, vasárnap délelőtt Lázár János elnézést kért a hódmezővásárhelyi közgyűlésben korábban elhangzott - mint mondta - félreérthető mondatai miatt, amelyekről szombaton került fel az internetre egy hangfelvétel. A politikus hangsúlyozta: a szóban forgó 2008-as hódmezővásárhelyi ülésen nem a szegény emberekről, hanem a "megélhetési politikusokról" beszélt.

 

(mti.hu)

 

Hozzászólások

 
0 #3 Nagy László 2011-03-22 20:09
Tisztelt Lázár János Úr!
Gratulálok eddigi munkájához. Úgy látom hatalmas energiával dolgozik az ország felemelkedéséér t.Eddig azt hallottuk "NINCS INGYEN EBÉD" Most csak a szegényekért való aggódást.Elég egy szó, egy mondat amit kiforgatnak és országos botrányt kerekítenek belőle. Nem szabad meghátrálni, vissza kell vágni.Csak így tovább! Hittel és reménnyel egy 66 éves magyar nyugdíjas.
 
 
0 #2 Süttő G. Ildikó 2011-03-21 15:13
Lázár képviselő polgármester Úrnak!
Isten látja lelkemet, hogy a hátamra púpnak sem kívánom a szocialista politikusokat, de az Ön történetei és balul elsült véleménye azokról akik "nem vitték semmire annyit is érnek" ez kiragadva vagy benne hagyva a szövegkörnyezet ében ugyanazt jelenti. Ezzel többet ártott s FIDESZ-nek mint egy cunami. Egyet kell értenem azokkal akik szerint megélhetési politikusok mindazok akik feladván tisztes állásaikat ( ha voltak ) politikai pályára léptek, hiszen ezért nem is kevés anyagi és egyéb ellenszolgáltat ásban részesülnek a választók pénzéből, azokéból akik között sajnos egyre többen vannak olyanok akik éppen a politikusok ill. polgármesterek alkalmatlansága , vagy gátlástalan harácsolása, korrupciója miatt esélyt sem kaptak arra hogy vigyék valamire.
 
 
0 #1 Patus Gyuláné 2011-03-21 14:16
Tisztelt Lázár Úr!
Én egy nyugdíjas Fideszes szavazó vagyok. A véleményemet szeretném kinyilvánítani. Sajnos elég zavaros dolog amikor már így kell magyarázkodni tisztelt Lázár Úrnak.Eléggé szerencsétlen fogalmazásokkal áll nyilvánosság elé, amibe még gyermek kisfiát is belekeveri.Furcsa! Már több alkalommal volt negatív megnyilvánulása . / Pl.: Bérelt gépkocsi ügy./ Tudjuk,hogy a Szocik még a kákán is csomót keresnek, éppen ezért százszor kell meggondolni,hog y mit mondunk.Sok érzékeny szegény ember van,akik nehezményezik az ilyen fellengzős anyagi dicsekvést.Szerényebben-szerényebben és még szerényebben. Ilyen félreérthető magyarázkodós beszéd után sokan elgondolkodnak, hogy jól döntöttek e? Nem szabad megadni az esély szikráját se annak,hogy ismét szocialista kormánya legyen drága kis Hazánknak. Ezt a levelet csak azért írtam,mert szeretném,ha tudná Lázár Úr,hogy egy nagyon szegény embernek elég egy parányi szikra, egy félreértelmezhe tő szó és már el is hiszi amit a szocik mondanak. Elnézést kérek,ha zavartam.

Tisztelettel üdvözlöm Önöket!

Patus Gyuláné Újpestről
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.