Névnap

Ma 2018. március 19., hétfő, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 82 vendég böngészi
Lázár János levele Mesterházy Attilához Nyomtatás E-mail
2011. március 23.

 

Tisztelt Frakcióvezető Úr!

 

Kedves Attila!

 

Az elmúlt időszakban úgy tapasztaltam, hogy mind parlamenti, mind polgármesteri munkám felkeltette a Magyar Szocialista Párt érdeklődését. Éppen ezért szeretném meghívni Önt és képviselőcsoportjának minden tagját Hódmezővásárhelyre.

 

Így lehetőségük nyílhat arra, hogy saját szemükkel győződjenek meg azokról a kezdeményezésekről, intézkedésekről és intézményekről, amelyeket Hódmezővásárhely vezetése az elmúlt húsz évben a szegények védelme és társadalmi felzárkóztatása érdekében hívott életre.

 

Képviselőtársaimmal pártállástól függetlenül azon dolgozunk, hogy a meglévő társadalmi különbségeket felszámoljuk. Ezért alakítottuk úgy oktatási rendszerünket, hogy minden vásárhelyi gyermek egyenlő esélyekkel részesülhessen a 21. század színvonalának megfelelő oktatásban. A találkozó alkalmat teremthetne arra, hogy Ön és képviselőtársai saját szemükkel győződhessenek meg arról, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatását és az integrációt miként valósítjuk meg városunkban.

 

A személyes találkozó alkalmat teremthetne továbbá arra is, hogy ismertessük Önökkel az Egészséges Vásárhely Programot, melyet azért hívtunk életre, mert úgy gondoljuk, az egészséges élethez minden polgárnak egyenlő joga van, szociális helyzetétől függetlenül.

 

Véleményem szerint így lehetőség nyílna arra is, hogy bemutathassuk Önöknek a Nyugdíjas Lakóparkot, amelyet azért építettünk, hogy a nyugdíjas korú vásárhelyieknek idős korukra is méltó életkörülményeket biztosíthassunk.

 

Megnézhetnének több mint 120 ingyenesen kiosztott telket, amelynek segítségével fiatal családok építhették fel saját otthonaikat, de lehetőség nyílna ellátogatni annak a közel nyolcszáz családnak az egyikéhez is, akik jelenleg is önkormányzati bérlakásokban élnek, mert piaci alapú lakbért nem tudnának kigazdálkodni, más lakhatási lehetőségük pedig nincs.

 

Remélem, frakcióvezető urat és a Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportjának több tagját köszönthetjük a közeljövőben vendégként városunkban!

 

Budapest, 2011. március 22.

 

Üdvözlettel: Lázár János

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.