Névnap

Ma 2018. január 23., kedd, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
január
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 91 vendég böngészi
Egy lépéssel közelebb jutottunk a megoldáshoz Nyomtatás E-mail
2011. június 02.

Folytatódnak a rendvédelmi szakszervezetek és a kormány között az egyeztetések - közölte Szijjártó Péter a belügyminiszterrel és a rendvédelmi szakszervezeti vezetőkkel közösen tartott sajtótájékoztatón csütörtökön.

 

A miniszterelnök fogadta a hivatásos állományt képviselő szakszervezetek delegáltjait. A megbeszélés higgadt, korrekt és mértéktartó hangnemben folyt - jelentette be Szijjártó Péter csütörtökön. Orbán Viktor általános tájékoztatást adott az érdekképviseletek vezetőinek arról, hogy az ország gazdasági rendszerének átalakítása milyen módon zajlik, illetve felhívta a figyelmet arra, hogy még tart a szociális konzultáció, melynek eredménye döntő módon fogja befolyásolni azt, hogy a kabinet hogyan fog dönteni - tette hozzá.

 

Tárgyalás a szakszervezetekkel

 

A kormányfő felkérte Pintér Sándor belügyminisztert, hogy folytassa a tárgyalásokat a szakszervezetekkel, azokat a hét végéig zárja le. Ezt követően Orbán Viktor ismét találkozik a delegáltakkal - tájékoztatott a szóvivő.

 

"Mi nem húzzuk az időt"

 

Ma lehetőségünk nyílott arra, hogy a belügyminisztérium és a kormány álláspontját ismertessük a szakszervezeti vezetőkkel - mondta Pintér Sándor. Hozzátette: közelebb jutottunk ismét egy lépéssel ahhoz, hogy tudomásul vegyék a szakszervezetek azokat az elvárásokat, amelyeket a kabinet szeretne érvényesíteni. Orbán Viktortól utasítást kaptam, hogy folytassuk a tárgyalásokat, mi nem húzzuk az időt, 13 órakor folytatjuk az egyeztetéseket - emelte ki a belügyminiszter.

 

Nyugdíjemelést kapnak a nyugdíjat választó rendvédelmisek

 

Powell Pál a munkavállalói oldal megbízott oldalelnöke arról számolt be, hogy azok a nyugdíjas kollegák, akik úgy döntenek, hogy nem térnek vissza a szolgálatba, - a 16 százalékos adó bevezetésével ezt megtehetik -, ugyanakkor a gyermekek utáni adójóváírás megmarad a számukra, a nyugdíjuk pedig emelkedni fog. Mindezek mellett a nyugdíjas rendvédelmisek előtt nyitva áll az út, hogy visszatérjenek a hivatásos szolgálatba, a fegyveres és rendvédelmi szervekhez.

 

(Fidesz.hu)

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.