Névnap

Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 78 vendég böngészi
"Elfogadhatatlan, ha azok fenyegetőznek, akik a rendre esküdtek fel" | +videó Nyomtatás E-mail
2011. június 06.

A miniszterelnök szerint az ország nem tudja elfogadni, ha azok, akik felesküdtek a rendre, füstbombákat dobálnak, vízcsapokat törnek le, túllépik a törvény által megengedett határokat és fenyegetőznek. Ez azt jelenti, hogy dezertáltak, átálltak a rendetlenség oldalára - mondta Orbán Viktor a TV2 Napló című műsorában.

 

A vasárnap sugárzott riportban a kormányfő a rendvédelmi dolgozók nyugdíjszabályait érintő tervezett változtatásokkal kapcsolatban kijelentette: higgadtan, nyugodtan, emberséges módon, de "ezt a változást végig fogjuk csinálni, akkor is, hogy ha egyébként nemcsak tüntetnek a házam előtt, hanem beköltöznek a hálószobámba".

 

 

Mint fogalmazott, "nem a népszerűséget nézem, hanem arra figyelek, hogy minél több saját személyes erőt is mozgósítsak annak érdekében, hogy az emberek előtt világossá tegyem, minek mi az értelme, és felkínáljam számukra a lehetőséget, hogy mondják el, amit gondolnak. Ez ma fontosabb nekem, mint hogy egyébként a népszerűségi mutatók éppen hogyan állnak".

 

A riportban szóba került a devizahitelesek ügye is, amelyről Orbán Viktor azt mondta, ha a bank megállapodik az állammal, hogy az állam vegye meg azt a lakást, amelyet azután bérlőként használhat a korábbi tulajdonos, akkor a bank az államnak nem 100 százalékon adja el az ingatlant, hanem egy földrajzi besorolásban rögzített kvóta szerint, például 35 vagy 50 százalékon, "tehát a bank azon bukik". Az elmúlt egy év legfontosabb döntésének a miniszterelnök a parlamenti és az önkormányzati képviselők létszámának radikális csökkentését nevezte.

 

(MTI-Fidesz.hu)

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.