Névnap

Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 64 vendég böngészi
Egy hétvége a színpadon - A nyertes a Szigetfesztiválon léphet fel Nyomtatás E-mail
2011. június 09.

Szabadtéri színházi előadással, tűzugrással, fényfestéssel és Újpesti Zenekarok Fesztiváljával várják a közönséget a Szent Iván éj hétvégéjén, június 24-25-én.

 

A "Találkozzunk többször" programsorozat keretében újabb nagyszabású rendezvény szórakoztatja majd az újpestieket a június 24-25-i hétvégén, a Szent istván téren.

 

A kétnapos rendezvény első napján a színházé és az ezotériáé a főszerep. Az este kezdődő programban fél nyolctól a Szamártestamentum című vígjátékkal szórakoztatja majd a közönséget a Forrás színház. A darab után a Szárnyas Sárkányok nevű mutatványoscsoport tűzfújással és gólyalábas attrakcióval kápráztatja el a publikumot. A programot egy régi hagyomány, a Szent Iván éji tűzugrás zárja, de a szervezők azért egy meglepetésprogramot is tartogatnak.

 

Másnap, 25-én, a könnyűzenéé a terep. Ekkor kerül megrendezésre ugyanis az Újpesti Sajtó Kft és az önkormányzat által tavasszal meghirdetett Újpesti Zenekarok Versenyének döntője. A programhoz csatlakozott a Sziget Kft is, aminek eredményeként a verseny győztese nem akármilyen díjban részesül: fellépési lehetőséget kap az idei Sziget Fesztiválon.

 

Mintz arról korábban beszámoltunk a versenyre csaknem 30 zenekar jelentkezett, amelyek közül egy szakmai zsűri előzetesen tízet juttatott a fináléba. A csapatok között vannak rockerek, alter-pop zenekarok, sőt, még EMO-s banda is. A zsűriben nem kisebb újpesti személyiség foglal majd helyet, mint Curtis a mi lila-fehér rapper üstökösünk.

 

A program szombaton délután 2-től estig tart. Fellép valamennyi versenyző, az eredményhirdetés előtt pedig, várhatóan fél kilenc körül meglepetés vendég teszi fel a koronát a nap eseményeire.

 

(ujpest.hu)

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.