static-aside-menu-toggler
gkSearch

Ma már egyre nyilvánvalóbb, hogy a baloldali előválasztás nem több egy színpadi bohózatnál, vagy egyszerű cirkuszi mutatványnál, amellyel a hiszékeny közönséget kívánják csupán átverni.

Különösen leleplező a helyzet itt Újpesten, ahol a Rózsadombról ideejtőernyőzött Varju László hatalmas előválasztási kampányba kezdett, miközben egyetlen baloldali ellenfele sincsen.

Varjut nemcsak a mostani és az előző pártja, a DK és az MSZP támogatja, hanem immár a Jakab Péter vezette Jobbik is. A Momentum pedig a facebook oldala alapján nagyon támogatja az előválasztást, sőt aláírásokat is gyűjt miatta, de azt semmiképpen nem kívánja elárulni, hogy egyáltalán indítanak-e Újpesten jelöltet.

Bár Déri Tibor DK iránti túlzott szimpátiáját ismerve nem sok kétségünk lehet, hogy nem csak a járdát csinálják meg sebtében Varju irodája előtt, de szó nélkül beállnak majd Gyurcsány helytartójának támogatói közé.

Tehát a baloldal itt Újpesten már a látszatra sem ad az egyetlen szereplős elő nem választással. A választók megtévesztése, a nyilvánvaló hazugságok, a háttérben füstös szobákban megkötött titkos paktumok, mind mind ismerősek lehetnek a 2010 előtti időszakból. Az akkori következmények ismertek.

Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak!

Nincsen sok választás https://ujpestifidesz.hu/images/content_img/2021/06/varju0610.jpg Super User