static-aside-menu-toggler
gkSearch

Közlemények

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Újpesti Szervezete azonnali magyarázatot vár Trippon Norbert költségvetését felelős alpolgármestertől és a baloldali városvezetéstől, az óvónők béremelésének ügyében.

Tisztelt Trippon Norbert Alpolgármester úr!

Jogerős ítélettel zárult Varju László – az Ön pártja, a Demokratikus Koalíció alelnökének – büntetőügye.

A FIDESZ Újpesti Szervezetének és Önkormányzati frakciójának közleménye

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Újpesti Szervezete és az Újpestért Egyesület határozottan tiltakozik az ellen, hogy a baloldali városvezetés előterjesztése után a Képviselő-testület úgy döntött, hogy egy külföldről finanszírozott NGO, egy nem kis részben Soros György által finanszírozott szervezet az újpesti gyerekek nevelésében szerepet kapjon.

Szerezzük vissza a Tungsram Strandot!

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Újpesti Szervezete felszólítja Déri Tibor lemondott polgármestert, Trippon Norbert álpolgármestert, és a baloldal újpesti képviselőit, hogy haladéktalanul kezdjenek tárgyalásokat a Tungsram Strand területének önkormányzati tulajdonba vételéről.

Az előző önkormányzati választások előtt Újpest Önkormányzata egyhangúan (a baloldali képviselők támogatásával) úgy döntött, hogy a fővárossal együttműködésben egy kölcsönösen előnyös konstrukcióban értékesíti, egy sport és rekreációs célokra kialakított telkét a Magyar Íjász Szövetségnek, hogy ott egy Íjász Központot építhessen.

Fotó: respublika.hu

Miközben az ellenzék pártjai szabad és független sajtót követelnek, Újpesten és más fővárosi ellenzéki kerületekben megtiltják, hogy a kormánypárti képviselők megszólaljanak a helyi sajtóban.

Senki sem hitte, hogy az a dilettantizmus és álságosság, amit az LMP társelnök Kanász-Nagy Máté, az Újpesten ideiglenesen állomásozó alpolgármester vezetésével folytat Újpesti városvezetése, még fokozható.

Wintermantel Zsolt fővárosi képviselő, választókerületi elnök a családi adó-visszatérítések kifizetésének megkezdéséről tartott sajtótájékoztatót Újpesten.